Open Widget Area

Adevăruri


English

Adevărul e că după o vârstă, orice ai face, te îngraşi.
Ori că aş mânca fără pâine, ori că mănânc oricum fără zahăr, orice, se depunde imediat pe mine.

Adevărul e că azi am mâncat 2 farfurii mari de orez cu lapte.

truth

Adevărul e că degeaba ne plângem de clasa politică. Clasa politică face, Clasa politică nu face, Clasa politică este, Clasa politică nu este.

Această clasă politică e făcută tot din noi. Noi ăştia care scuipăm pe stradă, care tocăm seminţe, care ne dăm grozavi pe facebook şi suntem varză în real-life. Deci cum să fie Clasa politică? Fix aşa cum vezi lumea în tramvai, metrou, în magazine.

Adevărul e că prietenii buni se fac la orice vârstă. Există această preconceptie deranjantă cum că cei mai buni prieteni sunt cei mai vechi. Greşit! Cei mai buni prieteni sunt aia cu care ţii legătura, care te sună, pe care îi suni, cu care eşti pe aceleaşi filme. Dacă ar fi aşa, cum că cei mai buni prieteni sunt ăia cei mai vechi, ar însemna că avem aceeaşi prieteni din grădinţă. Mna. Now u got my point.

Adevărul e că naţionala de fotbal a României nu poate mai mult. Nu poate, pur şi simplu.
Joacă foarte slab, şi asta o poate spune atât un fotbalist celebru cât şi tanti Rodica văduva din colţ care creşte 3 găini. Asta e. Aşa că nu înţeleg sensul pentru care sunt atât de discutaţi şi lumea încă se miră atât de mult. Nu poate şi nu poate. Punct.

Adevărul e că oamenii primitivi şi înapoiaţi nu pot să îţi facă decât rău şi deloc bine. Şi degeaba scriu ei postări adânci despre cât de mult iubesc pădurile şi nu le vor tăiate, în esenţă îţi dai seama că de fapt sunt frate cu codrul. Ăla de pâine. Pe care îl sparg aplicându-i căpăţâni în gură.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply