Open Widget Area

De ce e bun orice curs ?


English

Am scris-o dar pe Facebook.

Am absolvit un curs la Extreme Training. Biroul lor se afla pe langa Gradina Botanica si ii recomand pentru ca sunt profesionisti. Ca si cadru de realizare a cursului sunt foarte profesionisti, se ocupa de oameni foarte profesionist, comunica profesionist, sunt organizati profesionist. E prea mult profesionalism in toate astea ? Chiar e descrierea cea mai potrivita.

Trainerul meu a fost Adriana Costea, si alaturi de alti 15 participanti la curs, m-am redescoperit, m-am reanalizat si mi-am mai trasat inca alte cateva carti de citit in viitor.

Am si o fotografie cu Adriana Costea facuta cu telefonul :)

Ce vreau sa va spun pentru ca este de actualitate si bine de punctat , este ca daca inainte de 2013 pentru a deveni trainer sau formator de alti traineri sau alti formatori trebuia sa ai si cursul de “train the trainers” , acum acest lucru nu mai este necesar, si mie una mi se pare absolut total logic si de inteles.

Motivele pentru care un absolvent de studii superioare vine la aceste cursuri sunt foarte personale si subiective.
Pentru mine intra la capitolul Dezvoltare Personala si sunt tare mandra de decizia foarte buna pe care am luat-o cand am ales si cursul si Extreme Training, dintr-o multitudine de alte companii care ofera consultanta si traininguri.

Este minunat sa observi cum devii altcineva in functie de atat de multi factori : mediu, nivel intelectual al oamenilor langa care te afli, numarul celor care te asculta, tema discutiilor.

Intentionez sa tin legatura cu Extreme Training si sa va tin la curent cu toate.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply