Open Widget Area

Dental One


English

Dental1

Corina ce mai faci?

Sincer, zâmbesc în fiecare zi, indiferent de vremea de afară şi provocările apărute în fiecare zi. Începutul anului 2016 a venit cu multe confirmări că toate eforturile depuse în 2015 şi 2014 au meritat şi rezultatele apar frumoase ca primii ghiocei.

dental2

Le spunem oamenilor adevărul. Mie îmi place să merg pe sinceritate. M-ai văzut la o conferinţă cum am ţinut o pledoarie pentru turismul românesc şi m-ai sunat. Eu am venit la tine şi v-am plăcut foarte tare. Îmi place de voi ca persoane pentru că sunteţi calzi şi buni şi îmi place cabinetul vostru pentru că sunteţi profesionişti. Spune-mi despre începuturi. Eu am făcut un detartraj la Dental One şi am plecat şi mai zâmbitoare decât înainte.

Se spune că adevărul doare şi uneori e mai bine să nu-l ştii. Începutul conceptului Dental One a fost foarte interesant ( nu-mi place să spun greu sau cu probleme). Spun interesant pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri în scurt timp, au apărut situaţii complexe pentru care, evident, noi nu eram pregătiţi.

Noi, cei trei muşchetari cum ne place să glumim între noi, (Corina Samfir, Dr. Remus Stratulat, Dr. Adel Maasarani) am avut un vis frumos, mult curaj şi multă energie. Visul nostru era crearea unui loc în care se face performanţă în medicină, în care oamenii vin cu drag, orice vizită este relaxantă şi între echipa medicală şi pacienţi este o relaţia de prietenie şi multă încredere.
Provocările au venit pentru că noi am fost mereu optimişti şi am crezut că cei cu care vom colabora îşi asumă responsabilitatea a ceea ce spun şi promit. Întodeauna am gândit orice colaborare/parteneriat că fiind win-win, doar că de cele mai multe ori în business nu este aşa. Imaginea noastră de tineri ambiţioşi şi naivi a scos la iveală destul de repede persoane care să ne împiedice în activitate sau să profite de amabilitatea noastră permanentă.

Am trecut peste orice situaţie, fiind extrem de uniţi şi deschişi, ne-am susţinut permanent şi ne-am completat în activitate. Sunt mulţi cârcotaşi care spun că asocierea în business nu funcţionează şi sigur la un moment dat un asociat vrea altceva. Pe noi ne uneşte pasiunea pentru lucrurile bine făcute, pentru performanţă şi oricât de importantă ar fi partea financiară, nu este prioritară.

dental3

Câţi medici aveţi acum, cum functioneaza clinica voastră?

Pornind cu Dr. Remus Stratulat şi Dr. Adel Maasarani, echipa medicală are acum 7 medici, fiecare specializat pe o ramură a stomatologiei.

De ce ar veni la voi oamenii şi nu s-ar duce în altă parte?

Oamenii vin la noi pentru că se simt bine, pentru că avem grijă ca fiecare vizită să fie confortabilă şi le acordăm atenţie. Serviciile noastre sunt personalizate, planul de tratament este gândit de întreaga echipă şi discutăm în detaliu cu pacienţii ce îşi doresc, care sunt soluţiile de tratament şi fiecare etapă în parte. Pacientul “modern”, aşa cum îmi place să-i spun, îşi doreşte multă atenţie, îşi doreşte să înţeleagă tratamentul necesar, îşi doreşte să fie în permanentă legătură cu cineva din echipă.

Ce trebuie să facă oamenii ca să îşi menţină dinţii sănătoşi?

Pentru a-şi menţine dinţii sănătoşi trebuie să le pese de sănătatea lor în general. În ritmul în care se desfăşoară în acest moment lucrurile, oamenii uită de ei, uită cât de importantă e sănătatea în succesul personal şi profesional. Într-un clasament al priorităţilor, din păcate, sănătatea e pe locul 5-6.
O dată pe an dacă ar merge la un control şi igiena orală ar fi impecabilă, nu ar mai fi aşa multe probleme. Foarte multe persoane ajung când au o durere şi deja lucrurile sunt complicate. Dinţii chiar dacă sunt cariaţi sau este prezentă boală parodontală nu prezintă durere şi doar un specialist poate să vadă starea de sănătate a fiecărui dinte, a gingiei şi întreaga cavitate orală.

dental4

Tu îmi pari un om foarte echilibrat şi împăcat cu el. Care e secretul? Şi recomanzi secretul ăsta şi pacienţilor?

Lucrez cu mine în fiecare zi şi am avut norocul să întâlnesc persoane minunate care mă inspiră şi îmi dau energie. Pacienţilor le recomand să pună mai mult preţ pe ei, pe sănătatea lor şi să aibă mai multă răbdare. Nici eu nu aveam răbdare, voiam ca totul să se întâmple imediat şi bine. Nu merge aşa…

Hai să vorbim despre preţuri.

Partea de preţuri în stomatologie este destul de controversată. Sunt persoane frustrate din motivul: Casa Naţională de Asigurări nu alocă buget pentru serviciile dentare sau persoane care nu pun valoare pe dantura lor şi preferă să-şi renoveze casa :).
Discut zilnic cu multe persoane care recunosc că timp de 30 de ani nu au mers la un control dentar şi acum problemele dentare sunt atât de mari încât e normal să coste destul de mult să-ţi recapeţi zâmbetul, atât funcţional cât şi estetic.
Este dificil pentru o persoană cu venituri mici, cu o familie mare, să-şi permită de exemplu o intervenţie cu implanturi dentare, tocmai de aceea trebuie să meargă anual la un control şi o igienizare, care nu costă mai mult de 200 lei. Sunt persoane care fumează de cel puţin 400 lei/ luna, însă nu alocă 200 lei/an pentru sănătatea lor.

Prevenţia costă puţin şi chiar ajută pe termen lung să nu ajungem la intervenţii complicate şi costisitoare.

Preţurile Dental One au fost făcute în concordanţă cu serviciile prestate. Servicii premium: folosim cele mai bune materiale care sunt pe piaţă, permanent investim în tehnologia nouă şi în pregătirea medicilor. În plus, noi garantăm ceea ce facem şi nimeni nu pleacă nemulţumit din clinică. Asta nu înseamnă că avem cele mai mari preţuri din piaţă, ci sunt preţurile corecte pentru ceea ce oferim.

dental5

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply