Open Widget Area

Escape Rooms X Hostel Bucuresti


English

Conceptul de Escape Rooms este relativ nou in lume acum si se raspandeste foarte repede. Iar in Bucuresti are doar 3 luni.
Este vorba de fapt despre un joc pe care il vedeam la televizor candva. Intr-o ora, tu si cu prietenii tai trebuie sa asiti drumul si cheile ajutatoare, indiciile mai bine zis si sa iesiti din camera.

În X Hostel din centrul Bucurestiului, există în acest moment 2 astfel de camere. O cameră este Alb si Negru și cealaltă cameră Militara. Și, desigur, o camera de control cu 4 camere video si cu o persoana care ii supravegheaza si încearcă să le ajute să se simtă mai bine.

Am vorbit azi cu Alexandra si o sa explic si cum e cu “tristetea” mea. :)
Vreau neaaparat pentru ca destui oameni ma tot intreaba de ce eram cumva anume in fotografiile sau filmele pe care le postez.

Dacă eu sunt ok, sau nu. Fericita sau trista.
Voi face clar acum.
Uneori, eu sunt fericita și, uneori trista. Dar nu contează cum mă simt, important este că am acolo chef si încerc să împărtășesc cu voi ceea ce văd.
De cele mai multe ori eu sunt foarte fericita, aceasta este starea mea naturala de spirit. Dar, uneori sunt efectiv epuizata si de accea arat ca trista.
Lucrez 24 din 24, 7 din 7, și îmi place viața mea exact cum este mai ales ca este din ce in ce mai buna si mai frumoasa si mai interesanta si … :) .

Și acum ne întoarcem la Alexandra și X Hostel.
Alexandra mi-a spus ca este cel mai mare hostel din București. Ei au o capacitate de 80 de paturi, iar camerele sunt cu 10 paturi, 6 paturi și au, de asemenea, camere de hotel pentru 40 de euro pe noapte.
Au o recepție cu bar deschis 24 de ore si oferă, de asemenea, bere-pong ca un joc de socializare. Ceea ce înseamnă o bere pe masă și o minge de ping-pong care este jucata.

De asemenea au sauna si jacuzzi.
Majoritatea oamenilor sunt excursioniști cu rucsacul in spate. Backpackers.

Escape Rooms și acest joc este de genul asta. Puteți merge în interiorul camerei militare sau sala de negru și alb în grupuri. 2-3 persoane sau maximum 9 persoane.
Intrati in cameră și aveti la dispoziție 60 de minute pentru a găsi toate indiciile pentru a ieși de acolo.
Pretul este in jur de 30 de euro, dacă vorbim de aproximativ 2-3 persoane și cu 10 de euro mai mult pentru fiecare persoană care vine in plus.

Să vedem ce e vorba :)

Asa arata camera militara :

IMG_6119

IMG_6122

IMG_6123

IMG_6124

IMG_6126

Camera Alb Negru arata asa :

IMG_6129

IMG_6130

IMG_6131

Camera de Control arata asa :

IMG_6133

Pentru ca sunt convinsa ca intelegeti engleza va las si un film din camera militara :

Aici e camera alb negru :

Iar aici camera de control unde lucreaza deocamdata Jessie venita din Canada :

Si in sfarsit, bonus, camera de baie de la receptie arata cu doua pisicute :)

IMG_6140

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply