Open Widget Area

Festival Sala Palatului


English

Incepand de azi si pana Duminica inclusiv, la Sala Palatului se intampla un Festival mai altfel, festivalul Body Mind Spirit.

Nu exista nici o taxa de intrare si la intrare puteti sa va luati pentru acasa gratuit reviste de sanatate.

Pentru ca si eu am inceput o dieta care se bazeaza pe alimentatie sanatoasa, mult sport si multa miscare in aer liber, renuntat total la fumat, am fost astazi la acest festival.
Mai mult decat atat, m-am si inscris la un curs de nutritie, si abia astept sa il termin doldora de informatie care tine de alimentatie si stil de viata sanatos.
(Cursul de nutritie nu are legatura cu Festivalul de astazi ci cu viata mea :), si m-am inscris acum doua zile, desi imi doream de mult sa il urmez. Deci nu o sa puteti gasi la Festival furnizori de cursuri de nutritie).
In privinta sportului, alerg circa 10-20 minute zilnic pe banda, iar in aer liber incerc sa ma misc, merg, alerg… cat pot de mult. Fumatul nici nu mai intra in discutie. O solutie rapida sa va lasati de fumat, este sa va apucati de sport. Din propria mea experienta va spun ca atunci cand o sa terminati de alergat, in fiecare zi, nu o sa mai va vina nici un chef de aprins tigara, ba mai mult, daca o aprindeti, ametiti si va simtiti rau. Cu alte cuvinte, nu mai puteti fuma. Ceea ce si sper ca doriti ! :)

Astazi la Festival, m-am lasat pe mainile vindecatoare ale lui Judit Baroti, o veche prietena, un OM, un om intelept, bun, cald, parca facut pentru meseria de Bioterapeut. Nu stiu daca chiar mi s-a intamplat ceva, nu am simtit mari modificari, Judit mi-a spus ca in trei zile de la tratament o sa se tot rezolve problemele. :) . Problema cea mai mare a fost ca nu am nici un fel de probleme, asa ca am zis sa incercam niste pase pentru zona lombara de la statul prea mult pe scaun in Corfu. :) :) :) . Multumesc mult Judit !

Judit este practicanta Silva dar si Quantum Touch, care reprezinta o metoda de vindecare prin atingere. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca se pot vindeca sau ameliora afectiuni diverse: boli ale coloanei vertebrale, chisturi sau fibroame, si in general o paleta larga de dureri sau probleme de sanatate.

Sunt prezentate la festival o multime de standuri, cu ceaiuri, alimente gata preparate dar intr-un stil sanatos, dispozitive pentru eliminat bacterii, dispozitive pentru inlaturarea radiatiilor de la telefoanele mobile, papuci cu led uri pentru masaj.:)
Cu siguranta, nu aveti nimic de pierdut daca mergeti, cred ca acesta este viitorul medicinei moderne si acesta este modul de viata spre care va trebui sa ne indreptam.

De asemeni au fost si niste demonstratii de manuit sabia sau miscari ale corpului mai lente si Gheorghe Iovu care compune muzica speciala de relaxare. Mie mi-a placut mult ce am vazut azi, chiar daca pe alocuri m-am mai si amuzat, important este ca lucrurile pozitive sunt cu mult peste cele hazlii si deci a meritat.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply