#HotelOrizont #3NoptiSiCatevaZile
Ati vazut cu totii sau numai o parte dintre voi, ca de pe data de 10 ianuarie pana pe 13 Ianuarie inclusiv, 10 oameni frumosi au calatorit si s-au distrat impreuna cu mine.
Sau eu m-am distrat alaturi de ei. Chiar ne-am distrat si ne-am simtit foarte foarte bine impreuna, chiar a fost o atmosfera prieteneasca si extrem de relaxata.
Am organizat acum pentru prima data un astfel de info-trip cum se numeste clasic, “eveniment de stare de bine facut cu oameni buni”, cum il denumesc eu. O s-o mai fac ! Tot “My way”.
Am avut toate aceste 4 zile impartite in 4 locatii de pe valea Prahovei : Predeal, Sinaia, Azuga si Busteni. In aceasta ordine.
http://www.toaderpaun.ro/2015/turist-in-romania-oamenii-fac-mai-mult-decat-peisajul/
http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/251640/Turist-pe-Valea-Prahovei-SINAIA
Sunt doar cateva articole care au aparut deja.
Am plecat cu trenul, Toma Nicolau, Simona Neata, Costin Staicu, Toader Paun, Nicky Predescu, Mirela Surghie, ne-a urmat cu trenul cu 5 minute dupa, Diana Slav, si la Hotel Orizont Predeal, ne-am intalnit cu totii pentru ca intre timp ajunsese si Ina Popa si Luminita Luca.
Nu o sa va spun nimic despre cei de mai sus pentru ca majoritatea ii stiti, iar cei care nu ii stiti inca, o sa va rog sa ii cautati pe google. Intotdeauna ce gasim noi capata o nota distinctiva aparte si surpriza e si mai frumoasa.
Vreau doar sa va arat dovada trenului si a fericirii noastre cand am ajuns si la Predeal ne astepta ninsoare live.
Am ajuns deci la Hotel Orizont Predeal, situat in sufletul Predealului, un hotel de 4 stele, cu 7 etaje si cu 2 restaurante unul mai bun decat celalalt : Restaurantul Orizont si Restaurantul Miorita.
Uite, ai aici cateva poze de la Hotel Orizont Predeal. :
Si cea mai importanta dintre toate :
Stii ca noi am stat 3 nopti si cateva zile. Fix asta poti sa faci si tu pentru ca exista aceasta oferta speciala. Doar trebuie sa contactezi Hotel Orizont Predeal si vei avea discounturi si preturi speciale.
In Predeal am avut pranzul la Cabana Vanatorilor si a fost cu noi mereu, ba chiar ne-a si adus mancarea si ne-a si explicat ce minunatii serveam cu mare pofta, renumitul bucatar Stefan Bercea, Presedintele Asociatiei Nationale de Bucatari, ANBCT si capitanul echipei nationale de bucatari precum si detinatorul “Cabana Vanatorilor”.
Sa va explic…
Aici este aperitivul. Ceva caprioara, rata si alte picturi in farfurie. Simt al culorii desavarsit !
Apoi supa de hribi cu trufe negre. In viata mea n-am mancat ceva mai bun ! Efectiv aveai senzatia ca mirosi sufletul ciupercii. Mi-a placut foaaaaarte fooaaaaarte mult ! Yamm.
Apoi tocanita de cerb lopatar cu legume la cuptor, acoperite cu capac de aluat. Si asta a fost bun. Foarte bun !
Iar desertul cine credeti ca il mai putea manca ?
Eu am putut !
Am plecat usurel usurel spre hotel unde cativa am incercat SPA-ul. Iar seara am avut cina la Restaurant Miorita.
Am fost intampinati asa :
Jos in crama la Restaurant Miorita, am facut degustare de carnati, branzeturi si alte specialitati bio produse chiar acolo.
Leave a Reply