Open Widget Area

INDAGRA. Romexpo. 28Oct-1Nov.


English

Romexpo va invita la deschiderea INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, care va avea loc miercuri, 28 octombrie, a.c., in fata Pavilionului Central, cu incepere de la ora 09:45.
Cel mai mare targ din domeniul agricol organizat in Romania a ajuns la cea de-a 20-a editie si gazduieste peste 470 de expozanti din 23 de tari. Manifestarea se desfasoara pe o suprafata de 31.000 de mp si este organizata de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

La evenimentul de inaugurare al INDAGRA 2015 sunt asteptati sa participe: presedintele Klaus Iohannis, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban si directorul general al Romexpo, Mihai Costris.

In perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, a.c, in Centrul Expozitional Romexpo au loc patru evenimente de anvergura, cu participare internationala:
* INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei
* INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Targ International pentru Industria Alimentara & Cea mai mare expozitie din industria carnii
* EXPO DRINK & WINE – Targul de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice
* ALL-PACK-Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.

Va multumim si va asteptam la cele mai mari manifestari ale toamnei, din domeniile: agricol, alimentatie, HORECA si ambalaje!

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply