Open Widget Area

International Travel Conference ROMANIA Breaza – Primul Panel


English

Dragii mei,

Primul Panel este 100% gata de livrat si perfect Oficial, sper sa va placa foarte mult.

Am Onoarea !

11005919_923155904396106_1348764059_n

Razvan Marc. Timp de 7 ani a prezentat emisiunea de calatorii Bazar la TVR2, cea mai de success emisiune de travel din Romania. Pe langa televiziunea nationala, Razvan Marc a prezentat reportaje despre Romania la CNN International. Razvan este si autorul a doua carti, este pasionat de calatorii si considera ca un loc poate fi cel mai bine cunoscut prin oamenii sai. In noiembrie 2012 a fost numit director al Biroului de turism al Romaniei la Londra, pozitia din care se ocupa de promovarea turismului romanesc in teritorii precum Marea Britanie, Orientul Mijlociu, India sau China. In mai 2013 a castigat premiul pentru cel mai bun jurnalist/blogger de turism al anului in cadrul Galei de Excelenta in Turism.

elena prodan

Elena Prodan este doctor in stiintele comunicarii, cu o experienta de peste 8 ani in comunicare, cu participari la seminarii si congrese internationale de profil.

Elena Prodan a fost timp de 4 ani in echipa trustului Intact, mai intai in pozitia de PR Manager Antena 1 si apoi Head of PR, a lucrat pentru trustul Realitatea TV si a tinut seminarii de Introducere in Relatii Publice, Tehnici de Relatii Publice si Managementul crizei la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. Experienta sa se bazeaza nu doar pe proiectele dezvoltate in institutiile pentru care a lucrat, ci si pe oportunitatea de a lucra in mod constant la dezvoltarea brandului unor vedete cu notorietate nationala. In portofoliu sau se numara nume si branduri precum: Dani Otil si Razvan Simion, Nicolai Tand, X Factor, Antena 1, Realitatea TV, Promenada Mall, s.a.

Mihai COPETCHI - KOPECKY (2)

Mihai Copetchi – COMITETUL SECTORIAL ÎN TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE – Expert
- Institutul IRECSON – Colegiul de Turism, Bucuresti – Lector, formator profesional, coordonator programe de formare profesionala continuă şi activităţi practice specifice.
- S.C. CEDES Cercetatare-Dezvoltare SRL, Bucuresti – Evaluator de competenţe profesionale.
- Autoritatea Naţională de Turism – Ghid naţional de turism .
- Licenţiat în ,,Geografie” şi ,,Geografia Turismului” (cadru didactic, tutore)
- Master în ,,Turism si integrare regionala” şi ,,Geopolitică şi Geostrategie” (specializare în ,,Geopolitica turismului” şi ,,Educaţie de securitate în turism”)
- Certificat in Montessori Methodology in Language Training – KA2 Multilateral Projects
- Certificat in EU Mentoring – Developing Mentoring Skills Training – Mentoring in the HLTT sector – LEONARDO DA VINCI TRANSFER OF INNOVATION PROJECT 2013- 1- SK 1- LEO 05-06367, Lifelong Learning Programme

007

George VASILIU – Travel guide and avid traveler, with extensive
experience in trips around Europe. Manager of Travelmax and Vice
President of Asociatia Presei de Turism APT

Razvan Marc, Elena Prodan, George Vasiliu si Mihai Copetchi.

Primii Speakeri Oficiali ai Conferintei de la Breaza de pe 13 iunie !

Va mai rog inca o data tocmai pentru a preintampina neplacerile din ziua evenimentului.

Pentru a putea participa, trebuie sa va inscrieti.

Da, e chiar atat de SIMPLU !

Multumesc frumos.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply