Open Widget Area

International Travel Conference ROMANIA


English

 

 

 

Pentru ca totul e oficial, pot sa va anunt in sfarsit cel mai frumos proiect. De pana acum ! :)

Evident ca dupa, urmeaza si altele. 

Revenind la ce se va intampla in perioada 30 Mai – 13 Iunie, in linii mari asa cum spuneam mai devreme, va spun doar atat.

Este vorba de o perioada de 7 Nopti de Tur in Romania, pe care il oferim, eu si partenerii mei, pentru aproximativ 50 de jurnalisti, bloggeri, pasionati de travel si calatorii, straini. Da, evident, avem si aici ….cateva mari surprize :) .
Extrem !!! de PLACUTE !

Pot sa anunt un hashtag oficial inca de acum si acesta este : #LoveRomania. :)

Avem o Uriasa Surpriza pe parcursul acestor 7 zile, un eveniment in eveniment, despre care veti afla la momentul potrivit.

Imediat dupa ce ne vom desparti de oaspetii si invitatii nostrii, urmeaza pe data de 13 IUNIE, in Breaza, la baza de agrement cunoscuta iubitorilor de golf, intinsa pe 24 de ha, vorbesc desigur de “Lac de Verde”, cea mai civilizata, mai mare si mai buna Conferinta Internationala de Turism intituala ROMANIA.

INTERNATIONAL TRAVEL CONFERENCE ROMANIA.


La aceasta conferinta asteptam 300 de oaspeti  . Din cele 300 de locuri disponibile am 100 de locuri pe care le puteti obtine prin  inscriere  pe site. Nu trebuie decat sa imi transmiteti un mesaj in formularul de contact al site-ului cu Subiectul “ROMANIA”.

Nu exista taxa de participare, insa invitatii trebuie sa lucreze in turism sau sa fie pasionati de turism.

ATENTIE ! Dupa inscriere, asteptati va rog sa primiti mesaj de CONFIRMARE A locului.DOAR ASA VETI PUTEA CONSIDERA INSCRIEREA INCHEIATA !Va Multumesc Frumos !

***Astept de asemenea si propuneri pentru a putea deveni unul din cei 14 bloggeri acreditati al evenimentului.
Bloggerii acreditati isi asigura fireste intrarea gratuita la eveniment precum si participarea la Dineul Oficial ce se va desfasura la finalul Conferintei.
Criteriul de selectie pentru a putea deveni blogger acreditat este in afara de pasiunea pentru turism si pentru Romania si conditia de a sustine evenimentul prin postarea unor articole inainte de eveniment cat si live blogging din timpul desfasurarii evenimentului.

Pentru a deveni blogger acreditat va rog sa ma contactati pe acelasi formular de contact de pe site, cu Subiectul “Acreditare Blogger”.

INTERNATIONAL TRAVEL CONFERENCE ROMANIA se va inregistra integral dar va fi si transmisa Live in limba romana si in varianta dublata in timp real in limba engleza.

Razvan Marc a confirmat participarea, alaturi de inca 18 Speakeri Speciali si Oameni Valorosi.
Pe Razvan il apreciez si respect enorm,  si sunt intotdeauna cucerita de cat de bine a reusit sa isi pastreze bunul simt si moralitatea de-a lungul vremii intotdeauna schimbatoare. 
Restul Invitatilor Speciali Ii veti afla in zilele ce urmeaza.

Voi modera acest eveniment alaturi de un Invitat Surpriza ! :)

PENTRU A PUTEA DEVENI PARTENER IN ACEST PROIECT INEDIT, DE ANVERGURA, SI ABSOLUT ORIGINAL TE ROG SA MA CONTACTEZI.

Scopul acestui proiect este de a promova Romania ca destinatie turistica prin cele mai accesibile, eficiente si rapide canale in cel mai international mod cu putinta.
Traseul turului gandit in Romania are doar 8 zile si 7 nopti de cazare. De aceea avem pregatit deja, un eveniment in eveniment, care vine in sprijinul promovarii Romaniei si pentru  zonele de interes turistic care nu au putut face parte in programul de vizitare din program.

Ca sa afli de fiecare data cand am informatii noi care sunt oficiale si pe care le pot face publice, te rog sa apesi “follow” http://on.fb.me/1DcWO5K

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply