Open Widget Area

KRISPATT


CUM COMAND?
Faci print screen cu tricoul preferat. După care îmi scrii un mesaj preferabil pe facebook în care îmi spui și ce mărime vrei. Simplu!

/-/-/-/-/-/-/-//-/-/-/-/-/-/-//-/-/-/-/-//-/-/-/-/-//-/-/-/-/-//-/-/-/-/-/-/-/-/-//-/-/-/-/-/-//-/-/-/-/-/-/-/-/

Oftez des, scriu, citesc, râd și plâng, mă zbat, lucrez, iubesc, muncesc, întotdeauna găsesc echilibrul între mine și restul, nu beau, nu fumez, mă distrez, evadez, mix de original și banal, colecționez momente, împart.

Pictez, Printez, Împart energie.

Viziunea mea: O creație trebuie împărțită cât mai multor oameni care își doresc să o dețină și nu doar unui singur om care să se bucure singur de ea.

* Dacă vrei un tricou original, creat special pentru tine, trebuie să îmi trimiți detaliile exacte. Pictez însă doar în stilul pe care l-ai văzut până acum. Prețul este de 300 Ron. Culoarea pentru textile este una specială și durata de realizare a unui tricou unicat este de 7 zile. Contactează-mă.

* Dacă vrei să îți alegi unul dintre modele de tricouri de mai jos, alege-l! Prețul este de 99 Ron. Fiecare model de tricou este pictat de mine. După această etapă am făcut un tipar pe care îl imprim cu tot cu drepturi de autor pe un tricou. Contactează-mă.

Indiferent de ce alegi, îți mulțumesc că alegi KRISPATT. Stand Up For Love!

cana krispatt 2

cana stand 2

cana stand 3

canvas stand 2

canvas stand 3

crispatt 2 alb dama

krispatt 1 alb barbat

krispatt 1 alb dama

krispatt 1 albastru

krispatt 1 cana

krispatt 2 albastru

krispatt 2 barbat alb

tablou krispatt 2

tricou alb barbat stand 2

tricou alb barbat stand 3

tricou alb dama stand 2

tricou alb dama stand 3

tricou albastru stand 2

tricou albastru stand 3