Open Widget Area

Lac de Bunatate la Lac de Verde. Hai sa fim de azi Mos Craciuni !


English

V-am spus ca o sa va scriu inainte de Craciun despre ce fac cei de la “Lac de Verde” pentru o mana de copii.

Azi e Luni 15 Decembrie si mai sunt fix 10 zile pana de Craciun.

Avem timp sa punem toti cate o mana de ajutor pentru ca toate aceste cadouri se duc direct catre niste copii care nu au, chiar nu au, de unde sa primeasca ceva.

Eu de exemplu am donat jucarii insa orice lucru e binevenit.

Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica primeam cate ceva. Haine de la matusa mea, o punga mare cu tot felul de la bunicii din partea mamei, palton sau haine mai groase de la bunicii din partea tatalui. Sunt convinsa ca si tu aveai de unde sa primesti cate ceva, poate la fel si tu ca si mine. Bunici, parinti, matusi. Copiii astia chiar n-au de unde.

E chiar atat de simplu si pe bune ca putem s-o facem. Hai s-o facem ! 

 

Norocul lor este pozitia geografica si apropierea de baza de la “Lac de Verde” pentru ca aici s-au gasit oameni care sa le intinda o mana de ajutor.

Hai s-o facem cu totii ! Hai sa adunam o cutie mare de cadouri !

1798870_597560383657279_486826964_n

Acesti copii au nevoie de haine, jucarii, dulciuri, produse de curatenie. (Sunt 45, cu varste intre 6-18 ani). Mai mult de jumate sunt intre 14-18 ani.

Te rog mult sa dai un Click aici :http://www.phalert.ro/campanie-donatii-de-craciun-pentru-copiii-de-la-scoala-sanatoriala-voila/

La ei va ajunge tot ceea ce ai tu de oferit.

Nu conteaza daca tu ai doar o patura veche pe care nu o mai folosesti sau nu se mai poarta culoarea.

Te rog foarte mult da-mi de stire si voi veni personal sa le iau cu masina de unde ai sa imi spui tu, in Bucuresti.

Orice ai de dat e foarte bine venit ! Orice gest mic pe care il facem in fiecare zi si unde e vorba de umanitate aduce in noi putina dumnezeire.

Este acum insa un moment in care ne putem aduna mai repede fortele si participa la ce au organizat prietenii mei de la “Lac de Verde”.

 

 

Repet, ma poti contacta si la numarul de telefon 0749.227.183  pentru a ridica personal cadoul vostru pentru Bucuresti, pentru ca pe data de 20 Decembrie cadourile se vor oferi. Vom fi cu totii bucurosi ca am fost putin Mos Craciun.

Va Multumesc Mult !

Multumesc foarte mult “Lac de Verde” si Loredana Todea  si ne vom vedea in 2015  pentru unul dintre cele mai frumoase proiecte la care vom lucra impreuna.

;)

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply