Open Widget Area

#Love


English

POPOPOPOPOPOPOPOP

#Love e primul meu show de stand up de o oră.
De fapt, o oră, o oră şi ceva durează.

Este o misiune dificilă pentru că mi-am propus trei lucruri: 1.să fac oamenii să râdă, 2. să nu folosesc deloc cuvinte vulgare în material, 3. mesajul pe care să-l transmit şi cu ce vreau să plece omul acasă în afară de hohote de veselie vreau să se învârtă în sfera toleranţei, acceptării, deschiderii spre mai multă umanitate şi iubire.
Cause #Love is all we need.

Şi e şi mai dificilă misiunea mea pentru că nu am ani de experienţă în ale stand-up-ului, ci doar o tonă de determinare. Ceea ce uneori e şi suficient.

O să încep din Septembrie să mă plimb cu #Love prin ţară, o să aibă eveniment de lansare, şi înainte de asta ceva nou-nouţ. O să mă întâlnesc cu 5 bloggeri la un suc/bere/cafea şi o să le joc spectacolul rând pe rând, pentru fiecare dintre ei. :)

De ce aş face aşa ceva?, vă puteţi întreba.

Well, pentru că-s fată bună şi largă-n suflet, vă zic.

Pentru că una e un event de lansare unde toată lumea îţi zâmbeşte frumos şi toţi par satisfăcuţi pentru că fursecurile au avut destule stafide, alta e o întâlnire tete-a-tete unde te poţi uita în ochii omului şi unde poţi să faci diferenţa între un zâmbet fals şi unul venit spontan. Iar la grămadă, râsul e contagios. Oamenii mai râd şi de conjunctură. Plus de la bere.

Şi de ce să faci un spectacol altfel decât perfect?

Aşa că azi, la ora 17.00, am prima întâlnire cu un blogger, nu vă spui care, nu vă spun unde.

Să fie cu secrete, cu teasing, cu alea.

Să fie bine!

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply