Open Widget Area

Mergeti cu mine in Halkidiki ?


English

Dragii mei,

Va propun o excursie senzationala, nemaipomenita, cu mine drept ghid, pentru 7 zile in Halkidiki, pe bratul de mijloc, Sithonia, in zona din care v-am relatat toate cele vara trecuta.

Excursia o organizez impreuna cu cel mai simpatic grec din cati ati vazut pana acum si agentia lui greceasca de acolo.

Plecam vineri din Bucuresti la ora 19.00 si ajungem sambata dimineata in Sarti, caci asa se numeste localitatea in care mergem. In pretul de 180 euro de persoana intra transport, cazare 7 nopti, 2 croaziere (la Muntele Athos – unde trebuie sa ajungeti indiferent de cat de religios sau credincios sunteti si Laguna Albastra ) precum si un transfer pana la faimoasa plaja de la Orange Beach. In plus, ma aveti pe mine ca ghid si voi merge in toate excursiile impreuna. Excursia se organizeaza in luna mai pe data de 3 Mai sau 10 Mai, in functie de cum va convine mai mult.

Repet !!! IN PRETUL DE 180 EURO, sunt incluse alaturi de cazare si transport si cele doua croaizere la Muntele Athos si Laguna Albastra precum si transferul pana la celebra plaja Orange Beach sau Portokali Beach. Va rog sa ma contactati pentru toate detaliile excursiei pe formularul de contact, multumesc.

Croaziera Muntele Athos

Laguna Albastra

Orange Beach

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply