Open Widget Area

Relaxare, Vitalitate si cu Mine (1)


English

O stiti pe blonda din turism ? Normal ca da. V-am impuiat capu’.
Am facut si un interviu cu ea in care am iesit amandoua foarte bine.
O blonda si o bruneta, frumoase, destepte, spontane, charismatice, etc.
Lista calitatilor poate continua la cerere. On request. Just give me a sign.
Pe urma ea m-a intrebat de unde o stiam si ce imi casunase sa fac interviul cu ea. Am glumit ca aveam toti peretii plini cu pozele ei infipte-n pioneze si dezvoltasem o obsesie. Sincer, de fapt,o invidiam. O invidiez inca pentru cum poate sa-si pastreze calmul in situatii in care eu mi-l pierd. De ce o fi asa de zen in timp ce eu debordez de energie si n-am stare.

Mi-ar placea si mie sa pozez cani de ceai de iasomie si sa fiu linistita. Sa ma carminez cum ar veni. Nu pot.

Intr-o zi, poate chiar seara, primesc un mail dragut, interesant. Cum ca sunt invitata la Hotel Melodia intr-un program realizat, organizat, orchestrat, de Carmina. Pe bune, fata asta le aranjeaza bine pe toate.

Asa ca am plecat dupa un circuit si un spectacol, pentru 4 zile de relaxare si vitalitate ( adica asa : #relaxaresivitalitate ) la mare.

Microbuzul foarte curat de la #DirectAeroport dotat cu soferul cu ochi azurii cu care am si tinut musai sa socializez.

Am ajuns rapid si fara peripetii la Hotel Melodia. Pe care eu il si numisem Melody pana sa-l cunosc.
Asta poate pentru ca aveam in minte un hotel luxos pe care il poti gasi oriunde, mai putin in Romania. Ok, nimic mai gresit decat asta.

Hotelul Melodia, care se afla in Venus, poate bate la orice capitol oricare alt hotel tot de 4 stele din oricare parte a lumii. Cel putin aia batatorita de mine. Si daca nici eu n-am batatorit-o bine, apai nu stiu zau.

CURAT is the middle name pentru #HotelMelodia din Venus.
Check this out ! : http://www.hotelmelodia.ro/

Interiorul foarte frumos decorat, cu niste taburete colorate la mijloc, incercuite de pereti albi si o receptie cu niste fete frumoase si primitoare zumzaind ca albinutele. Printre ele si matca pe numele ei real de Ana Maria.
Si femeia rade la fel de mult ca mine. Si e sincera. O face doar cand se simte bine. Problema e ca ea se simte bine mereu.
O sa-i cer reteta dar cred ca e de la Venus sau de la mare.
Sau de la Hotel Melodia.

10478223_10203787776165148_4544293941354784408_n

Hai ca stii cine e.

Odata cazati cu totii am si coborat ca sa plecam. Totii, adica Ina cea simpatica de la LumeaMare, pe post de colega de camera, Diana Slav de la Hai Hui Stangaci, Vera Tucu de la Calatorsauturist.ro, Sorin Rusi de la Airlines Si Petrus Lungu de la calatoruldigital, Florin Arjocu de la drumliber, Dan Coscai de la Calatoriaperfecta si Carmina de la TurismMarket. Ok…da, a fost si ea.. :)
(Eu eram singura de la mine, Cristina de la CristinaPatrascu).

Am si purces la drum imediat si am si ajuns la prima oprire pe numele de scena Clos des Colombes.

In fata intrarii, o gradina foarte frumoasa pe care trupa s-a si ingramadit s-o impozeze. Parca nu mai vazusera fluturi galbeni roind in tufe mari de levantica mov pana atunci.

Ne-a intampinat doamna Anne Marie Rosenberg care mi-a castigat simpatia imediat. Un om FIRESC si SIMPLU. Exact tipul de om pe care il plac si il caut in orice humanoid intalnit.
Lipsita de sofisticarii si control al limbajului/exprimarii/etc. Naturala si fireasca. O la la mais oui, c’est tres possible. Doamna Rosenberg a ajuns in Romania si a vazut vie. Vita de vie. Si taman cand privea la ea, adica la vie, niste porumbei neastamparati ii brazdau cerul de deasupra-i.
Drept pentru care i-a si picat, evident de sus, numele pentru mini-afacerea Clos des Colombes.

Ia uita-te la Doamna Rosenberg cat de dintr-o suflare se exprima chiar daca nu stapaneste nativ (evident) limba romana.

De ce “venit an Romania” :

Cati litri produce anual :

Crama din subsol :

Cum a decurs degustarea :

Cum explica despre Sauvignon si cum e “pitica si rea” :) :

Si despre cum stam toti ne uitam fara cuvinte la minunea de om Anne Marie Rosenberg.

Ca sa afli tu mai multe da repede click aici :
http://www.closdescolombes.eu/

Uite si tu cum a decurs totul in cateva poze. Sper ca remarci castronelul cel mic cu ceva alb inauntru. Ala nu e mujdei de usturoi. E supa crema de ciuperci. Plus cateva farafanstacuri si jeonosecuauri, cocoshaneluri infasurate in jeomapeluri, cu miros de vulevu-uri asortate cu sepazimportanturi. Toate sfarsite apoteotic in nechezaturi de cai vecini invidiosi pe degustatul nostru. Mai ales pe partea de final cu inghetata de iaurt si alta de levantica. Hai pe bune daca nici acum n-ai inteles ca tipa e frantuzoaica pana in maduva oaselor, serios, incearca vinul.
Cum adica ice cream de levantica. Ok, I scream, you scream, they can scream…But really…. Did I said “Levantica”?
Pe bune ca da. Nu, nu pot pe bune sa iti descriu gustul.

Pot sa iti zic ca vinul e bun. Chiar si pentru mine, eu care nu beau alcool decat cu forta. Dar asta chiar mi-a placut.
Hei ! Ia pontul asta si fugi la supermarket ! Cel mai bun e ala de la mine din poza. Cica il gasesti in reteaua aia de magazine frantuzesti- supermarket. Sau poti sa dai comanda pe site.

10489735_805421219477347_2453236917084549630_n

10509576_805420966144039_5175629253373970835_n

sds

10462796_805420732810729_6220037803812670727_n

10383515_805420592810743_7170039950534694782_n

10382999_805420892810713_2493953621291409840_n

10404064_805420502810752_4946189715829484017_n

10509764_805420466144089_587819301093536345_n

10447104_805420852810717_7278496522045718727_n

10406614_805420686144067_7602618549380525044_n

Noi ne-am saturat cu multe, multe farfuriute d-astea mici. Fiecare din ele cu cate o chifteluta. Fursachior. Supita. Maslinuta. Painica. Pestisor. Branzica. Multe, multe d-astea minuscule. Dar doar asa poti sa savurezi vinul. Si doar asa poti sa-ti dai seama ca totul e frantuzesc 100% Made in Romania.

Auzi ? Ti-am zis, nu ? Poti sa iti iei si cateva zile aici. “Bed and breakfast”. Oricum cauti pe net parca vad…

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu





Leave a Reply