Open Widget Area

Zi Frumoasa !


English

Am promis ca o sa revin cu cate ceva .Fresh. Cald. Hot . Foarte …hot. Am un coleg sarb, care mi-e cel mai drag dintre toti colegii cu care lucrez. Se numeste Zoran, si daca o sa ma lase o sa pun fotografii si cu el . Nu ca sa-l fac celebru, pentru ca este destul si suficient cat sa nu mai aiba nevoie. Pentru ca are un site cu peste 1 milion de vizitatori unici si toata Serbia il cunoaste. Daca o sa ma lase, o sa ii pun si siteul aici.
Zoran este tipul cel mai senzational, super, sufletist pe care l-am intalnit din 13 mai de cand am venit aici. Este indragostit de aceeasi femeie cu care creste patru copii, cu care locuieste la Belgrad si pe care o cheama Duka. Nu, nu s-a gandit niciodata ca ar putea sa-si imparta visele cu altcineva in afara de Duka si, nebun dupa calatorii a gasit si cateva plaje pe care le-a botezat cu numele ei. Duka Beach 1, Duka Beach 2, si tot asa …pana la vreo 9.
Simpatia dintre noi este reciproca si zilnic impartim idei, aceleasi dorinte, idealuri si sentimente de prietenie curate.
Astazi Zoran m-a scos in lume si m-a invitat la o calatorie de 4 ore cat dureaza siesta dintre 14.00 si 18.00 . Am pornit deci in Sikia si Kalamitsi, doua localitati invecinate . Zoran a facut pe ghidul si mi-a explicat si aratat pe indelete tot ce trebuia sa stiu. Apoi, am mancat masa de pranz impreuna la Taverna Zorbas din Kalamitsi si am baut chiar si un vin alb adevarat, altul decat Retsina, vinul de masa foarte ieftin ,pe care il bea tot grecul de rand. Am facut fotografii, am savurat sardele , scoici, salata de calamar, si alte bunatati pe care ni le-au pregatit Iannis si Petros , care detin Taverna Zorbas.
Tare bine m-am simtit azi .Si vreau sa impartasesc cu voi doar cate ceva din toate astea. Sper sa va placa !
Am bonus un catel care se juca de unul singur pe plaja . Fara stapan, fara nici un plan de vacanta. El singur, o plaja pustie si cativa fluturi .

Iar aici e un foarte mic exemplu din ce am vazut azi.

Si da !! Am facut tone de fotografii ……..

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Leave a Reply