Open Widget Area

10 puncte ale zilei


English

DSC_0020

Câtă vreme nu sunt negre, 10 puncte sunt binevenite.

1. Am primit de la mama de la ţară sunătoare ca să-mi fac ceai. Da, sunt o mare băutoare de ceai. Şi nu se compară cu sunătoarea asta pe care o cumpăram eu. Dacă o fi fost sunătoare. Ceaiul pe care mi-l fac acum e atât de aromat încât am senzaţia că e ceai din parfum.

2. Mănânc sănătos. De la ai mei de la ţară. Şi când le spun prietenilor mă iau cu d-alea că “da mă, dar tu eşti norocoasă, eu nu am nicăieri pe nimeni la ţară”. Mă laşi!? D-aia mănânci tu prostii? Du-te sâmbătă şi duminică la târguri ţărăneşti. Şi o să vezi ouă, brânză, lapte, toate perfect naturale. Nu mai cumpăra de la Carfur, Cora, Metro, Ausan, etc, etc. Cumpără mâncarea doar de la ţărani. Mno.

3. Observ postacii cum au intrat iar la lucru. La tot ce e legat de tema homosexualităţii, a schimbării Constituţiei, douăzeci de postaci cu poze în care nu apar oameni, cu conturi de facebook create special pentru zgomot intră în acţiune. Mai îmi repet dorinţa către oamenii care se respectă. Daţi Block urgent la postaci! Altfel, nu doar că nu vă respectaţi voi pe voi, dar nici eu mai am de ce să va respect.

4. Am slăbit! Yey! Am slăbit raţional, mâncând porţii mai mici, deloc pâine, deloc zahăr, mişcare în fiecare zi de cel puţin o oră. Când zic mişcare zic mers pe jos pur şi simplu. Nu cu pungi pline de la piaţă, nu adunat cu mersul pe care îl fac oricum până la X loc. Nu. Îmi propun să merg o oră şi merg. Deci se poate.

5. Nu mai pot să beau cafea. Adică nu mai am poftă. Pun asta pe seama schimbării metabolismului pentru că eu am credinţa că organismul cere fix ce îi trebuie, când îi trebuie, totul e să îl asculţi. Nu mai beau cafea, în schimb beau vin. Am primit de la tata o sticlă de vin de Ostrov din 2009 şi îmi pun cam un deget pe fundul paharului iar noaptea dorm mai bine.

6. Când nu ştii cum se numeşte un obiectiv turistic din străinătate dar tu vrei totuşi să te lauzi pe facebook că ai fost acolo, dă un search pe google înainte. Nu de alta dar se poate să scrii Manekin Piss şi lumea să râdă de tine. Nici eu care am fost de N ori acolo nu mai ştiu cum se scrie corect. Că mna, e absolut firesc şi normal să nu ştii. Dar bagă google-ul în funcţiune!

7. Ador din ce în ce mai tare bărbaţii care ştiu despre mine că n-am treabă cu bărbaţii şi cu toate astea mă tratează elegant, dulce, cu mult respect. Pur şi simplu îi ador!

8. Dacă tot vrei să îmi scrii ceva, scrie întreg. Un “bună” şi atât mă enervează şi îţi iei Block.

9. Tare scârbos orice om care face obsesie pentru partener. Scârbos, scârbos, scârbos.

10. Ce bine că e weekend! Iar o să scriu că nu înţeleg de ce e aglomeraţie în oraş.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.