Open Widget Area

A fost odată, chiar ca niciodată, în 2020


English

pexels-pixabay-532473

Decembrie obișnuia să fie „luna cadourilor” și ajungea să ni se pară doar un stres suplimentar pe lista care includea munca, treburile casnice și multe alte responsabilități De atâtea ori am văzut prin hipermarketuri oameni care puneau absenți în coș cadouri generice pe care sigur nu le alegeau personalizat în funcție de destinatar, ci doar pentru a avea ce pune sub brad.

Aceasta nu este o lună decembrie obișnuită. Nu există vârtejul sărbătorilor care să ne prindă, luminițele lipsesc, târgurile nu au fost organizate, concertele de colinde au fost anulate și pare că singurul loc în care vom găsi autenticitatea spiritului Crăciunului este, pentru prima dată, înăuntrul nostru.

Dacă există un aspect pozitiv al situației în care ne regăsim, noi credem că este acesta.

Vom putea petrece timp cu noi înșine și cu cei apropiați fără presiune, cu mult mai multă liniște și prezență autentică. Până la urmă, dacă stăm să ne gândim, sărbătorile ne aduc bucurie pentru că noi înșine căutăm pacea și starea de bine.

Vom putea gestiona schimbările din viețile noastre doar îmbrățișând noi obiceiuri.

Putem căuta concerte de colinde pe YouTube, ne putem uita la un film de Crăciun pe Netflix în timp ce ne cuibărim în pătură cu un ceai bun să ne încălească mâinile, putem face voluntariat în măsura în care putem și ne permite timpul.

Diferit nu înseamnă rău, înseamnă șansa să experimentăm lucrurile într-un mod în care nu am făcut-o până acum.

Cu puțin noroc și cu ajutorul științei, anul viitor vom reveni la normal, iar acum putem profita de oportunitatea de a face lucrurile… altfel!

La Krispatt, încercăm să ne bucurăm de fiecare zi ca și cum ai fi Crăciunul – râdem mult, ne îmbrăcăm colorat și ne bucurăm de acest cadou numit „viață”.

Ne dorim să împărtășim starea pozitivă și fericirea cu toți oamenii prin intermediul modelelor noastre colorate, de aceea Krispatt este mai mult decât o marcă, este o mișcare.

Vom petrece această lună gândind introspectiv la toate binecuvântările pe care le avem, dintre care una importantă este reprezentată de prietenii noștri, cei care au fost mereu alături de noi cu un like și un share, cei care au comandat și poartă de fiecare dată cu mândrie hainele noastre, cei care-și beau cafeaua din cana Krispatt și cei care au avut mereu un gând bun pentru noi.

Sperăm să vă gândiți și voi la noi în decembrie și nu numai, să alegeți dintre modelele noastre cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi vouă sau pentru voi înșivă și să ne vedem cu bine în 2020! Până atunci va asigurm ca e reciproc. Muah!

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.