Open Widget Area

Alegeri


English

pexels-cottonbro-4669141

Și totuși Adevărata Civilizație nu o să vină de la Nicușor Dan ci de la oamenii care nu vor mai comenta atât de agresiv, aproape la limita legii, despre contracandidatul care a pierdut.

“Glumele” alea cu Stai fă la cratiță!” înseamnă de fapt Misoginism, honey.

La fel cu ce a spus Băsescu “Stați acasă la copii, doamnă” se numește Sexism.

Adevărata Civilizație va începe când vom reuși să ne exprimăm civilizat despre suferința medicală a unui om care s-a confruntat la un moment dat fie și cu o sârmă în colon. This is not funny cause this is not a joke. E o problemă medicală și indiferent a cui ar fi rămâne tot o problemă medicală.

Eu cred că am depășit periaoda Evului Mediu când ne trăgeam în țeapă și ne bucuram să vedem suferința cotropitorilor.

Suntem în 2020 și acum lupta politică se duce numai în cadru politic, fie alegeri, fie discurs, etc. Numai și Numai acolo.

Râdem, glumim, dar nu suntem necivilizati din cauza Gabrielei Firea ci că na, așa suntem noi.

Aruncăm hârtii pe jos, scuipăm, tocăm semințe și umplem parcarea de coji, că așa suntem.

Eu am cunoscut-o pe Gabriela Firea în 2007 și era un om incredibil de mișto. Cu foarte mult bun simț, știa să mulțumească, știa să fie naturală, și da, o spun clar și în scris că mi-a lăsat o impresie foarte bună. Ăsta e adevărul, de ce să mă apuc acum să mint și să o zugrăvesc în cele mai nasoale culori doar pentru că nu îmi place PSD? Una e una alta e alta. Nu am votat PSD, nu am votat Firea, dar mi se pare doar civilizat să știu că judecata se face la Judecătorie, că există Legi după care se judecă oamenii care greșesc, și așa mai departe.

Departe de a spune că Gabriela Firea mi-e simpatică dar pentru cât am cunoscut-o eu da, mi-a lăsat o impresie foarte bună ca om.

Ce face ea politic este altă mâncare de pește, pentru asta există votul care este măsura reală a democrației.
Dacă deja după exprimarea votului tu mai stai cu postări “să-ți facă și să -ți dreagă” problema de necivilizatie e la tine fix.

În rest eu zic să ne mai echilibrăm nițel, să vedem puțină administrare de la Nicușor Dan ca să ne pronunțăm cât e bun este. Deocamdată este o Speranță Vie. Mă scuzați că sunt atât de pragmatică, am mâncat un ștrudel cu mere.
O zi bună și o săptămâna la fel!

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.