Open Widget Area

Esenţiale


English

uleiuri-esentiale_bio

1. Tandrețe. Mă dau în vânt după modul în care mă mângâi. Nu m-a mai mângâiat nimeni ca tine. Foarte încet, ca și cum aș fi din porțelan, centimentru cu centimetru ca să fii sigură că s-a atins toată suprafața de piele disponibilă. Este prima calitate pe care o caut în tine și dacă nu o să mai fii tu o să o caut în oricine după tine. Tandrețea în limbaj, în privire, în felul în care îmi aduci uneori ceaiul.

2. Caracterul. Caracterul pentru mine înseamna în primul rând corectitudine. Strictețea de a respecta niște reguli. Capacitatea să te iei de urechi când știi că ai greșit. Caracterul înseamnă că ești un om puternic. Demn. N-aș putea să te iubesc dacă nu ți-aș iubi caracterul.

3. Feminină. E modul în care mă completezi pentru că la mine lipsește. Calc ca un bețiv care încearcă să nimerească drumul. Trântesc, dărâm, sparg, mă mișc uneori de parcă aș vrea să fac dezordine. Tu știi că nu o fac intenționat. Te distrezi și rămâi feminină. Te dai cu ruj, cu parfum, îți faci sprâncenele cu creion de contur, porți fuste și rochii și sandale. Așa te simți tu bine, iar eu mă simt perfect așa.

4. Știi ce înseamnă respect. N-aș putea să te iubesc dacă nu te-aș respecta. N-aș putea să te respect dacă nu te-ai respecta și tu pe tine. Respectul este baza, fundamentul, pentru orice tip de relație.

5. Inteligență. Da, mă excit intelectual. Am nevoie să comunic despre orice tâmpenie care-mi vine în minte și să putem vorbi non stop, uneori până la 6 dimineața, când cădem în pat și adormim buștean. N-aș putea să fac un dialog cu cineva care nu e la același palier. Iubesc să te văd vorbind în germană, portugheza și spaniolă chiar dacă eu nu înțeleg nimic. Îmi place ideea că știi mai multe decât mine pe anumite domenii și că eu pot să te învăț pe altele. “I will learn something from you and you will learn something from me.” I will remeber it all my life.

6. Prietenie. Între doi oameni care fac dragoste prietenia e cel mai frumos bonus. Sprijinul, uneori până la extrem, până la a te duce pe arătură, pentru omul pe care îl iubești, este o simțire profundă și nu o înveți de nicăieri.

7. Familist. Să tragi acasă, să poți să te distrezi oricât, oriunde, cu oricine, dar să știi că acasă te aștept eu și să știu că acasă mă aștepți tu. Să știi că familia noastră contează cel mai mult și că restul sunt doar detalii nesemnificative.

8. Să îți placă hobbyurile mele și să îmi placă ale tale. Îmi place să pictez și uneori îmi transform bucătăria în atelier. Gresia se umple de picături de vopsea și cârpele de vase curate se murdăresc instant. Îți place designul de interior și am învățat și eu să merg cu tine la expoziții de mobilă, să citesc reviste de specialitate, și să urmăresc emisiuni care te interesează și pe tine. We are a team, pal!

9. Să tragi în aceeași direcție. Să avem planuri comune, să răspundem la fel la “Unde te vezi peste 5/10/20 de ani”, să ne dorim cam aceleași lucruri. E foarte important.

10. Să fie chimie. Poate că e pe primul loc dar sunt destul de somnoroasă acum când scriu asta. Fără cuvinte uneori să putem să ne simțim din vibe-uri. Să putem să ne privim și să înțelegem totul. Să ne atingem mâinile din greșeală și ele să se electrizeze. Să curgă ca izvoarele de munte pentru care nimeni n-a muncit de s-a spetit. Să fie natural. Firesc.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.