Open Widget Area

Inca o calatorie


English

In cateva zile o sa plec spre targul de turism din Budapesta care se desfasoara la Hungexpo, intre 28 februarie si 3 martie.

Apoi o sa plec catre niste izvoare termale foarte interesante si o sa postez pe site despre ce voi vedea acolo.

Deocamdata va spun ca am ales trenul pentru a ajunge in Budapesta. Eu am rezervat cu doua saptamani inainte, pentru ca stiam exact data de plecare si cea de intoarcere, asadar biletul a costat 260 RON. Plecare din Bucuresti la ora 5:45 si ajungere in Keleti Budapesta la 18:50 ora locala(19:50 ora Romaniei ) . Iar la intoarcere voi pleca din Ungaria la 7:10 ora locala si voi ajunge la 22:27 ora Romaniei.

In ceea ce priveste planurile de vacantele care or sa vina, fie ca e vorba de cea de 1 Mai sau Paste, sau cele din vara viitoare, va recomand foarte mult sa va faceti rezervarile din timp pentru a beneficia de preturi bune.
Am discutat de multe ori cu turistii pe care i-am avut de-a lungul anilor, si mereu le-am spus ca imi fac vacantele mereu in extrasezon si am si o gramada de avantaje. In primul rand preturile mai mici incepand cu transportul, cazarea si terminand cu preturile pe care le gasesti la destinatie. Apoi, stii ca nu gasesti aglomeratie si poti sa te bucuri linistit de orice obiectiv turistic pe care il vizitezi.

Va recomand sa alegeti Corfu pentru Paste daca vorbim de Grecia, va recomand sa studiati bine plajele din Corfu, pentru ca multe sunt plaje de pietre si pietris. Iar pentru procesiunea de Pasti, va recomand sa alegeti Corfu Town si tot alaiul care se formeaza si “bulevardul” Liston, cel mai mare “bulevard” din Corfu cu o latime de circa 4 m. :) De aici se vor arunca de la etaje vase de lut impodobite si pline cu apa. Nu uitati sa adunati cioburile pentru a va purta noroc in anul ce urmeaza.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.