Open Widget Area

Incoming Romania


English

Incoming Romania Travel Forum.

Capturlkjlkje

Asa este denumirea Forumului care se va desfasura pe data de 25 Septembrie 2014 la Restaurantul Elisabeta din Bucuresti.
Este realizarea lui Petre Dordea de la www.infotravelromania.ro !

Mare lucru !

El a pus de la zero toata aceasta manifestare si ii multumesc pentru oportnitatea de a spune niste lucruri asa cum le vad eu.

Deocamdata nimic despre ele, dar va astept acolo !

Alaturi de mine, vorbitori ai evenimentului sunt : Razvan Filipescu- Presedinte ANT, Alin Burcea- Paralelea 45, Simion Giurca- Directorul Biroului National de Turism al Romaniei la Viena, Cristian Macedonschi- Presedinte al Asociatiei de Promovare a Judetului Brasov, Corina Martin- Presedinte FAPT, Asociatia Litoral, Dragos Anastasiu- Eurolines si Tui Travel Center, Adrian Voican- Presedinte Asociatia de Promovare Prahova, Razvan Nacea- Seytour Medical Tourism, Raluca Muresan- Trip to Romania, Florin Albu- Travel Mix, Gabriel Arsene- Crystal Publishing Group, George Vasiliu- ghid de turism si Cristi Pitulice- Edelweiss Travel.

Acestia sunt speakerii confirmati pana la aceasta data si anume 1 Septembrie, cand scriu acest articol.

Sincer va spun, abia astept si promit ca o sa va arat ce s-a intamplat acolo pentru cei care nu veti veni !

Un eveniment foarte necesar pentru turismul romanesc si foarte laudabila initiativa lui Petre Dordea care merita sa fie sprijinit de mai multi de acum incolo. Si chiar cred ca asa va fi !
Te rog frumos sa dai share si sa popularizezi evenimentul asta ! Multumesc.

10644951_502406259904483_9000342209687083166_n

 

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.