Open Widget Area

Mi-e dor de vara


English

Ati fost probabil cu totii la Targul de Turism care s-a incheiat duminica , adica ieri , 18 noiembrie 2012.

Il asteptam cu interes cu totii pe cel din primavara, unde cu siguranta majoritatea vizitatorilor vor veni pentru early booking-uri sau alte oferte speciale.

Destui prieteni m-au intrebat ce le recomand in Grecia si de fiecare data spun ca mie, cea mai fascinanta insula si cel mai fascinant loc mi se pare Corfu.

Recomand calduros sa mergeti in Corfu, pot sa va pun in legatura cu hotelieri de acolo si sa obtineti preturi cu mult mai mici decat in oricare alta parte daca doriti.( Pentru asta imi puteti scrie mail, pe pagina de Contact cu perioada in care doriti sa mergeti, numarul de persoane, etc).Va ofer informatii gratuit, cu cea mai mare placere, va rog sa indrazniti.

Pentru Corfu, locul de care mi-e cel mai drag de peste tot din aceasta lume, va pot oferi informatii in ceea ce priveste cum sa va petreceti timpul, restaurante, locuri celebre sau mai putin celebre pe care vi le recomand sa le vizitati.

Deocamdata mi-e dor de Grecia in general, si pentru ca mai am cateva fotografii din Sarti, unde am stat aceasta vara, le las spre vizionare acum, si nu va temeti …La un moment dat se vor sfarsi :) .

Fimuletul se termina cu un sirtaki adevarat, unde au participiat aproape toti colegii mei de munca din Sarti, mai putin eu, evident, care filmam evenimentul.

Si… In general, pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ma contactati. Va ofer informatii cu cea mai mare placere !

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.