Open Widget Area

Stickere


English

AAEAAQAAAAAAAAKeAAAAJDBhYjE3ZGFhLTdmMGItNDhmYy04NzhkLWQ3M2EzZGQ4NDdjYQ

Am zis să o scriu scurt și în articol separat că e mai bine.

Deci da, mi-am făcut calculele și am zis că dacă tot investesc bani la tipografie să scot și niște stickere ca să văd cât interes e pentru ele.

Sunt niște foi A4 care curpind fiecare mai multe stickere sau dacă vreți să le spuneți abțibilduri.

POSITIVE-NEWS

Materialul pe care o să fie scoase o să fie unul rezistent ca să le puteți lipi de telefoane, laptop, bordul mașinii, pereți, faianța din baie și bucătărie, în principiu peste tot.

Pe de altă parte o să se poată da jos dacă o să trageți de ele adică nu lasă urme după desprindere și zic eu că asta e foarte important de știut.

O să îmi donați :) 25 de Ron pentru tot pachetul de stickere care au fost gândite de mine și executate de grafician.

Veți regăsi în imagini fotografiile mele (făcute de mine, da) dar nu numai și fraze benefice pe care le-am conceput.

DE CE este important să aveți asemenea imagini prin casă și locurile pe care le frecventati?

Ați văzut probabil filmulețele pe care le-am urcat pe youtube și în care va povestesc depre metodele mele de meditație și relaxare și cum puteți să ajungeți la anumite realizări.

Am mai spus-o acolo că sunt în principiu trei piloni pe care toți îi urmărim: Muncă(Bani, Job, Succes Profesional), Sănătate, Dragoste (Partenerul ideal de viață, Relațiile dorite).

Eu am terminat Metoda Silva când împlinisem 23 de ani și imediat după, în vara 2002, am și plecat în Statele Unite adică mi-am și realizat primul vis.

Se întâmplă deseori pentru cei care încep să practice metode de meditație să obțină succese uriașe pentru că e totul foarte cald, dorința oamenilor să își demonstreze că se poate e foarte mare, și Universul crede foarte mult în visele curate exprimate cu suflet de copil.

Mi-am realizat dorința pentru că îmi pusesem în dormitor, vis-a-vis de patul meu, deasupra televizorului, un panou pe care mi-l făcusem din carton peste care lipisem pozele pe care le găsisem prin ziare și reviste care îmi inspirau mie America.

Apoi mi-am lipit în tablou imagini cu bani, cu țări diverse, cu fel și fel de reprezentări ale lucrurilor pe care mi le doream împlinite.

Mi-a fost foarte greu să decupez de prin reviste imaginile pentru că de multe ori nu găseam ce aveam eu nevoie așa că acum mi se pare mult mai simplu să creez eu deja ceea ce știu că o să își găsească întrebuințare în orice casă.

Oricine are nevoie de toate stickerele pe care le găsiți în pachetul meu și le veți putea lipi în cele mai vizualizate zone de voi.

Vă garantez reușita și vă garantez că vă veți simți mai bine când zilnic și la orice oră veți avea în jur fraze benefice și imagini pozitive.

Pentru ele îmi donați suma de 25 de Ron, o sumă pe care și-o permite absolut oricine, și desigur că ofer discount pentru cei care vor dori și cartea “Eu sunt Esther” și stickerele și astfel veți dona 60 Ron la care adăugați suma de transport.

În curând o să vă arăt fotografii atât cu romanul “Eu sunt Esther” cât și cu stickerele și le veți putea cere pe mail, facebook, youtube, site, etc.

Numele, Prenumele, Localitatea, și acești primi copii ai mei vor ajunge la voi. :)

Să auzim de Din ce în ce mai bine!

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.