Open Widget Area

TOTUL e Vindecabil


English

Scleroza Multiplă este un diagnostic pentru o defecțiune sau mai bine zis disfuncție a Sistemului Nervos. Mă feresc să spun boală pentru că disfuncție e un termen mult mai potrivit. Pe scurt propriile celule mănâncă propriile celule, mai precis mielina sau învelișul gras al tecii neuronului. Mai multe găsești pe google și e chiar intenționat că nu dau detalii, fix ca tu să te duci să cauți despre ce e vorba.

Este un diagnostic care îți poate sosi oricând, la 18, la 30, la 40, la 60, și sunt și copii cu diagnostic de SM.

pexels-trang-doan-1092730

Medical nu există un tratament care să stopeze evoluția ci doar tratamente care incenitesc evoluția și da, mai citește încă o dată ca să înțelegi diferența.

Însă paralel cu medicină alopată, asta cu medicamente și injecții, există tot un medic, brazilian, pe numele lui de Coimbra.

Cercetările Doctorului Coimbra au dus la un protocol, o schema de tratament. Care are rezultate foarte bune, tot citesc de ceva vreme și mă minunez cum zeci, poate chiar sute, poate chiar mii, de oameni care au fost în scaun cu rotile alergă acum la maratoane.

Coimbra a făcut studii clinice pe sute de pacienți și ideea lui este că vitamina D joacă un rol esențial în scleroza multiplă. Și nu numai. Sunt numeroase diagnostice tratabile cu Vitamina D.

Coimbra urmărește cu totul alți parametri decât se urmăresc în spitalele clasice.

Analizele la Coimbra se referă la Nivelul de Vitamina D, Calciu Seric, Calciu Ionic, Magneziu, PTH-hormonul paratiroidian, cu totul altceva decât analizele din spital.

Deocamdată e mai rentabil mai ales pentru Big Pharma să producă injecții care pentru fiecare pacient înseamnă lună de lună minim 2 mii euro. Vitamina D este doar 100 Ron un flacon care îți ajunge unan de zile.

Eu iau Vitamina D de un an și mă simt mult, mult mai bine. Coimbra spune că Oricine poate lua fără probleme 10 mii de unități. Zilnic.

Omul modern nu mai stă la soare ca înainte, toți ne ascundem prin birouri, case, școli, petrecem foarte puțin timp la soare.

Chiar dacă nu toți avem o rezistentă în asimilarea de Vitamina D -așa cum o au cei cu diagnostic de SM de exemplu-dar toți stăm mai puțin la soare.

Aș vrea ca viitorul apropiat să ia mai mult în considerare rezultatele fantastice ale protocolului Coimbra și mai puțin așa zisele tratamente care sunt extrem de nocive uneori și clar cu multe efecte adverse.

Cu cât vom fi mai mulți care vom vorbi despre beneficiile consumului de Vitamina D, cu atât mai lipsiți de curaj vor fi grasele pisici lacome producătoare de pastile.

Aș vrea ca viitorul apropiat să aducă în spitalele clasice analize amănunțite de Nivel de Vitamina D, de Calciu, Magneziu, și tot ce face Coimbra paralel cu medicina clasică dar cu rezultate mult mai bune.

Aș mai vrea că Psihoterapia să fie Decontată de Bugetul de Stat din Asigurările pe care Oamenii le plătesc.

Psihoterapia este Esențială pentru cei cu diagnostice diverse și utilă celor fără diagnostice.

Psihoterapia înseamnă un timp îndelungat în care îți schimbi modul în care te raportezi la viață, la oameni, la tine.

MENS SANA IN CORPORE SANO.

Cristina Patrascu

Despre Cristina Patrascu

Cristina Patrascu

Comments are closed.